Ribnik I

Info: 

ENOTA RIBNIK I,
POT V ŽAPUŽE 14,
5270 AJDOVŠČINA

E: vodja.ribnik@mojedete.si
T:  (08) 205 94 01
Javljanje daljših odsotnosti:
M: 051-267-126 (1.trakt Ribice)
M: 041-391-678 (2.trakt Slončki)
M: 041-391-902 (3.trakt Zelene pike)
Pomočnica ravnateljice: Adrijana Stopar Peljhan
Poslovalni čas enote: od 6.00 do 17.00

Enota vrtca Ribnik I je bila zgrajena v letih 1982/83 in je umaknjena iz centra mesta Ajdovščina proti zaselku Žapuže. V stavbi je oblikovanih dvanajst oddelkov, od tega je osem oddelkov drugega starostnega obdobja, dva sta oddelka prvega starostnega obdobja, dva pa kombinirana oddelka. Vrtec ima urejeno prijetno razgibano otroško igrišče, ki je zavarovano z ograjo. Vsi trije trakti imajo urejene tlakovane atrije. V stavbi je tudi manjši večnamenski prostor, kjer se lahko izvaja srečanja s starši in gibalne dejavnosti. Sicer pa je v neposredni bližini nova enota vrtca s športno igralnico, ki jo uporabljajo tudi otroci iz enote Ribnik I. V vrtcu deluje kuhinja, ki smo jo z leti preuredili v centralno, kjer se kuhajo kosila tudi za oddelčni vrtec Budanje ter pralnica za pripadajoče oddelke vrtcev.

ST.

IME SKUPINE in e-naslov

VZGOJITELJICA

POM. VZG.

III. trakt

 

 

 

5 – 6 let

RUMENE PIKE
rumenepike.ribnik@mojedete.si

Anina Filipič

Irena Gnezda

4 – 6 let

MODRE PIKE
modrepike.ribnik@mojedete.si

Kristina Pupovac

Janž Kompare

4 - 5 let

RDEČE PIKE
rdecepike.ribnik@mojedete.si

Klavdija Mikuš

Jakob Černigoj

3 - 4 let

ZELENE PIKE
zelenepike.ribnik@mojedete.si

Karmen Krašna

Ksenija Črnigoj

II. Trakt

 

 

 

4 – 6 let M

ZEBRE
zebre.ribnik@mojedete.si

Kritstina Vanceta

Dolores Šen

3 – 6 let M

ŽIRAFE
zirafe.ribnik@mojedete.si

Alenka Praček

Sara Lukin

2 – 4 leta K - M

SLONČKI
sloncki.ribnik@mojedete.si

    Urška Cencič

Alijana Kodele

1 – 3 leta M

LEVČKI
levcki.ribnik@mojedete.si

Kristina Lozar Bratina

Klavdija Kovač

I. trakt

 

 

 

2 – 3 leta

RIBICE
zogice.ribnik@mojedete.si

Marjana Krapež

Tamara Černigoj

2 - 3 leta

DELFINI
gumbki.ribnik@mojedete.si

Tadeja Pregelj

Silvana Kožman

1 – 2 leta

RAKCI
srcki.ribnik@mojedete.si

Urška Krašna

Lara Jež

1 – 2 leta

ŽELVICE
baloncki.ribnik@mojedete.si

Ana Stanonik

Saša Štrukelj

Zadnji dogodki

16 Dec 2020 - 17:08
V sodelovanju s študenti fakultete za socialno pedagogiko so otroci iz skupine Zelene pike in Zebre v ponedeljek,14. decembra obiskali stanovalce doma starejših občanov Ajdovščina.
V atriju so jim zaplesali in zapeli nekaj božičnih pesmi. Kljub temu, da so starejši nastop gledali iz notranjih prostorov so bili obiska otrok zelo veseli.
Študentje so občanom ob koncu izročili še novoletne voščilnice in jim zaželeli vse najlepše v teh prazničnih dneh.
29 Apr 2020 - 11:32

V začetku februarja smo začeli z Modrimi pikami v sklopu projekta SKUM, ki prinaša v vsakdanjo vrtčevsko prakso novosti na področju umetnostne vzgoje, izvajati širše zastavljen projekt  »Vipavska dolina«. Projekt ponuja poleg možnosti slediti in prisluhniti otrokovemu glasu ter idejam, veliko možnosti širšega sodelovanja. V načrtovanje smo poleg otrok in odgovornih v projektu na UP PEF, vključili tudi umetnike z različnih umetniških področji in druge institucije, ki bodo z nami sodelovali in se vključevali v dejavnosti skozi celoten projekt.

10 Jan 2020 - 14:05
V ponedeljek, 21.10.2019 smo v sodelovanju z zdravtstvenim domom Ajdovščina izvedli aktivno dopoldne in na ta način povezovali starejše in mlajše generacije. Skupaj smo ozaveščali projekt ki spodbuja medgeneracijsko sodelovanje, prostovoljstvo in telesno aktivnost . Akciji se je pridružilo kar 36 odraslih, ki so migali skupaj z otroki ter skupaj premagovali športne izzive.
Še enkrat iskrena hvala vsem!
5 Apr 2019 - 18:42
Odprtje bienalne razstave Ciciumetnije, tokrat že 14. po vrsti, so potekale 2. aprila 2019 ob 10. uri v Slovenskem etnografskem muzeju. Gre za natečaj otroških likovnih del revij Ciciban in Cicido ter Otroškega vrtca Ajdovščina. Naš pevski zbor se je na prireditev odpeljal z avtobusom kar je bilo posebno doživetje. Otroci so otvoritev počastili s svojim ubranim petjem. Pod vodstvom zborovodkinje Marjane Krapež, ter ob harmonski spremljavi vzgojiteljice Lori Petkovšek je donela vrtčevska himna.